"Слуга народу" відреагувала на слова Ткаченка про "чиновників" з "ЛДНР" у владі
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" відреагувала на слова Ткаченка про "чиновників" з "ЛДНР" у владі

"Слуга народу" відреагувала на слова Ткаченка про "чиновників" з "ЛДНР" у владі
Джерело:  online.ua

У партії "Слуга народу" виправдали одного з її представників після скандальної заяви про залучення "посадовців" з ОРДЛО до чинної влади. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на партійну сторінку у Facebook.

Йдеться про твердження Максима Ткаченка, який виступив із заявою, що обурила багатьох українців у мережі.

"Деякі ЗМІ потрактували його слова хибно, назвавши "спеціалістами" представників так званих "ЛНР/ДНР". Насправді, Максим Ткаченко чітко наголошує: "За результатами цього вибору в нових українських луганській та донецькій місцевих владах можуть опинитися нинішні керівники лікарень, шкіл, університетів, театрів Луганська, Донецька та інших міст, які не брали ніякої участі в незаконних діях, а залишилися на тій території як заручники ситуації", – стверджують в "СН".

Сам Ткаченко після скандалу у Facebook пояснив, що вибори на Донбасі все одно будуть організовані - рано чи пізно. Це відбудеться лише за українським законодавством та за участю у спостереженні міжнародних організацій.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Володимир Зеленський закликав не використовувати слово "сєпари" у відношенні до простих українців, які були вимушені залишитися в ОРДЛО. Він нагадав, що Україна почала "забувати" своїх громадян в окупації, але він не вважає це правильним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?