"Слуга Народу" вимагає аудит роботи Кличка та КМДА
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга Народу" вимагає аудит роботи Кличка та КМДА

"Слуга Народу" вимагає аудит роботи Кличка та КМДА
Джерело:  online.ua

Народний депутат Олександр Ткаченко заявив про звернення до Кабміну із запитом про аудит діяльності мера Києва Віталія Кличка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook.

За словами обранця, він бажає покарання для "розбійників", які займаються розкраданням державних коштів. Депутатський запит спрямовано на ім'я прем'єрміністра Олексія Гончарука.

"Необхідність масштабної перевірки діяльності влади Києва назріла давно. Масові фінансові порушення та бюджетні зловживання вже неодноразово викривалися у ході кожної більш-менш серйозної перевірки. Це стосується як діяльності департаментів КМДА, так і діяльності столичних комунальних підприємств", - вважає Ткаченко.

Він додав, що наполягає на затвердженні законопроєкту "Про столицю" та організації дострокових виборів голови Києва та КМДА.

Слід нагадати, що останні місяці саме Ткаченка ЗМІ "призначали" на посади очільника столиці України.

Як повідомляв ONLINE.UA, звільнення Віталія Кличка, про яке нещодавно говорилося, відтягується. Журналісти вважають, що причина для того - відмова Ткаченка обійняти найближчим часом посаду голови КМДА. Через це команда чинного президента вирішила провести дострокові вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?