Слуга Народу визначилась, скільки комітетів очолить у Раді - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга Народу визначилась, скільки комітетів очолить у Раді - подробиці

Слуга Народу визначилась, скільки комітетів очолить у Раді - подробиці
Джерело:  24 канал

Представник президента у Верховній раді Руслан Стефанчук заявив, що партія "Слуга Народу" очолить 21 комітет з 23 чинних. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами майбутнього народного депутата, кожна політична партія повинна отримати пропорційне представлення у комітетах парламенту.

"Якщо не помиляюся, це 21 комітет, де ми хотіли б головувати і взяти двох звичайних перших заступників. А за іншими – перший заступник і секретар – ми готові передати на вирішення нашим колегам. Два або три комітети ми передамо іншим для головування", - пояснив Стефанчук.

Нагадаємо, комітет очолюється 5 посадами: головою, першим заступником, секретарем та двома заступниками голови.

Політик додав, що бажав би керувати комітетом з питань свободи слова, прав людини, Донбасу та Криму або ж обійняти посаду другого віце-спікера.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилася інформація про бажання екс-президента Петра Порошенка та Святослава Вакарчука зайняти місця у комітеті з зовнішньої політики. Партії "Європейська Солідарність" та "Голос" подали відповідні заяви у Верховній Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?