"Слуга народу" збирається на термінове засідання із Зеленським - подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" збирається на термінове засідання із Зеленським - подробиці

"Слуга народу" збирається на термінове засідання із Зеленським - подробиці

Увечері у понеділок, 28 жовтня, нардепи фракції "Слуга народу" зберуться на засідання. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За інформацією журналістського джерела, зустріч почнеться о 18:30. Кожного з депутатів закликали бути присутнім у категоричній формі.

Згідно з непідтвердженими даними, президент Володимир Зеленський також буде присутнім.

Засідання прямо пов'язане із нещодавнім корупційним скандалом навколо членів фінансового комітету Верховної Ради. Керівництво фракції підозрює 11 нардепів в отриманні 30 тисяч доларів за голоси "проти" одного з законопроєктів. Той скасовував корупційну схему процесу оцінки нерухомості.

У зв'язку зі скандалом усіх представників комітету закликали пройти перевірку із залученням поліграфу.

Як повідомляв ONLINE.UA, Володимир Зеленський оприлюднив жорстку заяву стосовно можливої причетності нардепів "Слуги народу" до корупції. Він у час скандалу перебував з офіційним візитом у Японії, проте стверджує, що ніхто не зможе дискредитувати політичну партію. Усіх потенційних корупціонерів очікують перевірки та, можливо, розслідування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?