Зеленський зробив довгоочікувану заяву про скандал у фракції "Слуга народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський зробив довгоочікувану заяву про скандал у фракції "Слуга народу"

Зеленський зробив довгоочікувану заяву про скандал у фракції "Слуга народу"
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський виступив зі спеціальною заявою щодо скандалу навколо народних депутатів від фракції "Слуга народу". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook-сторінку.

За словами державного лідера, ніхто не має права сіяти розбрат у політичній силі, поки він здійснює закордонний візит до Японії. Він стверджує, що не допустить дискредитації фракції, яку підтримала більшість українців.

Зеленський зазначив, що закликає до масштабної перевірки на поліграфі. Йдеться про представників комітету фінансів, податкової та митної політики. Антикорупційні органи займуться цими нардепами у разі відповідних результатів цього заходу.

"Чесне та неупереджене розслідування має зняти всі питання і дати відповіді – хоч би якими гіркими вони були. Так само вважаю за необхідне вчинити і стосовно депутата, який вів сумнівну переписку щодо "вирішення питань". І якщо підозри виправдаються – ми з такими депутатами попрощаємось", - заявив президент.

Він назвав цей механізм простим і прозорим. Цей метод кращий за "з'ясовування стосунків" у соціальних мережах.

Як повідомляв ONLINE.UA, нардеп Олександр Дубінський із зазначеного комітету заявив про проходження поліграфу разом з головою фракції Давидом Арахамією у прямому ефірі. Останній трохи раніше дорікнув тому, що своїми скандальними заявами депутат ніби когось прикриває.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?