"Слуга народу" зізнався, що був свідком корупції в Раді
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" зізнався, що був свідком корупції в Раді

"Слуга народу" зізнався, що був свідком корупції в Раді
Джерело:  online.ua

Нардеп від "Слуги народу" Андрій Мотовиловець заявив у Верховній Раді, що був свідком корупційних дій нардепа Ярослава Дубневича. Про це він розповів з трибуни парламенту 31 жовтня, передає ONLINE.UA.

"Я Андрій Мотовиловець партія "Слуга народу" і я є свідком політичної корупції пана Дубневича. Під час роботи в міністерстві інфраструктури, як радник Пивоварського Андрія Миколайовича, за прийняття закону транспортним комітетом нам було поставлено умову про призначення людини на аеропорт "Львів". Ви можете зараз побачити, що ми відмовилися від цієї вимоги і провели відкритий конкурс", - заявив він.

Окрім того, народний обранець закликав підтримати усі три подання на Дубневича - на притягнення до відповідальності, затримання і дозвіл на арешт.

Як відомо, 17 жовтня генпрокурор Руслан Рябошапка направив у Раду подання, за яким нардепи мають дати згоду на притягнення Дубневича до кримінальної відповідальності. Згодом Рябошапка повідомив, що на етапі реєстрації у Верховній Раді зараз перебуває три подання на народного депутата Ярослава Дубневича.

Станом на 21 жовтня Дубневич заявив, що не отримав копії подання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше народні депутати Верховної Ради ухвалили законопроєкт,  спрямований проти кнопкодавства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?