"Слуга" Ясько буде рятувати свого коханого Саакашвілі від покарання в Грузії
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга" Ясько буде рятувати свого коханого Саакашвілі від покарання в Грузії

"Слуга" Ясько буде рятувати свого коханого Саакашвілі від покарання в Грузії
Джерело:  online.ua

Народна обраниця від президентської партії "Слуга народу" Ліза Ясько заявила, що планує поїхати до Грузії, щоб врятувати свого коханого, колишнього главу держави Міхеїла Саакашвілі від покарання.

Джерело: Фейсбук-сторінка Яна Доброносова

Ясько хоче врятувати свого коханого Саакашвілі від в'язниці

Як стверджує українська депутатка, вона обов'язково поїде в Грузію. Однак поки тут, в Україні, у неї є багато роботи.

"Звичайно, треба їхати в Грузію", – заявила Ліза Ясько.

Однак, за словами політикині, наразі є трохи інші важливі питання:

  • по-перше, треба, щоб грузинський народ захистив своє волевиявлення;

  • по-друге, треба, щоб долучилась міжнародна спільнота.

"Відбувається багато заяв. Україна зробила досить чітку, потужну позицію. Президент Зеленський заявив, що ми повертатимемо всіх громадян України... Тому є багато роботи в Україні. Через якийсь час, я думаю, що обов'язково туди (у Грузію – ред.) поїду. Але це буде не сьогодні", – прокоментувала свою позицію кохана Саакашвілі.

Ясько відповіла, чи хоче Саакашвілі повернутися в Україну

За словами нардепки, позиція Саакашвілі залишається чіткою та однозначною. Вона звернула увагу на те, що політик проживає в Україні і дуже пишається громадянством цієї держави.

"Він відчуває себе тут, як вдома. Він є українським політиком, але його Батьківщина – Грузія, яка зараз перебуває в кризі. Він відчуває відповідальність врятувати її", – каже "слуга народу.

Як уже згадувалося раніше, після затримання Саакашвілі депутатка Ліза Ясько розповіла про стосунки з ним. Політики зустрічаються вже понад рік.

Що відомо про затримання Саакашвілі в Грузії

1 жовтня прем’єр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив про затримання Міхеїла Саакашвілі. На нього уже завели справу за фактом незаконного перетину кордону — політик зразу ж оголосив голодування.

Міністерство закордонних справ України вже викликало грузинського посла через інформацію про затримання Саакашвілі.

Що важливо розуміти, ще три роки тому Саакашвілі визнали винним за двома справами. Його засудили до 3 років позбавлення волі за помилування колишніх співробітників МВС, засуджених у справі Сандро Гіргвліани, та ще до 6 років — у справі щодо побиття колишнього депутата Валерія Гелашвілі.

Окрім того, колишньому президенту висунули звинувачення у справі щодо розтрати бюджетних коштів та розгон акції протесту у листопаді 2007 року та вторгнення на телеканал "Імеді". Політик продовжує відкидати всі звинувачення і називає справи політично вмотивованими.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?