"Слуги народу" вимагають невідкладної зустрічі із Зеленським - що відбувається
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуги народу" вимагають невідкладної зустрічі із Зеленським - що відбувається

"Слуги народу" вимагають невідкладної зустрічі із Зеленським - що відбувається
Джерело:  24 канал

1 квітня нардепи із партії "Слуга народу" вимагали у МВС, СБУ, ДБР та ОГП перевірити факти в оприлюднених нардепом Гео Леросом відеозаписах і притягнути винних до відповідальності. Як відомо, останній опублікував відеозаписи, на яких брат очільника Офісу президента Андрія Єрмака – Денис Єрмак – проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади. Уже 2 квітня "слуги народу" заявили, що планують детально обговорити ситуацію з "плівками Єрмака" та навіть вимагають, щоб до них особисто приєднався глава держави Володимир Зеленський. Однак наразі не відомо, чи буде президент присутній на зустрічі депутатів свої партії.

Про заплановану зустріч розповів народний обранець від "Слуги народу" Микита Потураєв та підкреслив, що зібрання відбудеться сьогодні, 2 квітня 2020 року, ввечері. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Я вважаю, що треба надати належну політичну оцінку цій ситуації. Сьогодні планується зібрання так званої "малої фракції". Усю фракцію зараз зібрати неможливо. Орієнтовно ввечері, за допомогою технічних засобів або, можливо, хтось прибуде особисто, відбудеться зустріч, на якій ми обговоримо цю ситуацію", – наголосив Потураєв.

Окрім того, нардеп підкреслив, що не погоджується зі словами очільника ОПУ Андрія Єрмака про те, що Гео Лерос виконує чиєсь замовлення.

"Проти нашої партії, зокрема й Гео Лероса, йде цілеспрямована компанія з дескридитації. Про це я теж говоритиму сьогодні на зібранні", – пообіцяв Потураєв.

Варто зазначити, що нещодавно адвокат Гео Лероса, Масі Найєм, розповів, що його підзахисному почали надходити погрози  За словами юриста, все це почало відбуватися після публікації записів з братом очільника Офісу Президента Денисом Єрмаком.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно "слуги народу" відверто розповіли, що на зустрічі з очільником ОПУ Андрієм Єрмаком щодо консультативної ради в ТКГ спільно з представниками ОРДЛО, останній переходив на особистості та "наїжджав" на нардепів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?