Ці пісні слухають всі: найкращі музичні новинки грудня
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Ці пісні слухають всі: найкращі музичні новинки грудня

Ці пісні слухають всі: найкращі музичні новинки грудня
Джерело:  online.ua

Грудень 2021 року запам'ятається українцям не лише казковою сніжною погодою, але й великою кількістю музичних новинок, які заполонили чарти цього місяця. ONLINE.UA створив саме для вас добірку майбутніх хітів, які піднімуть настрій напередодні довгоочікуваних свят.

Джерело: ONLINE.UA

1. THE HARDKISS - Сестра

Український рок-гурт THE HARDKISS не втомлюється дивувати своїх відданих фанатів не тільки якісною музикою, а й яскравими атмосферними кліпами з цікавими сюжетами.

2. KAZKA x RUNSTAR - Автовідповідач

Не варто сприймати цю сумну казку буквально. Адже як і в кожній казці - тут є доля правди.
Зізнаймося собі у тому, що часом, кожна людина пускає минуле у своє життя. Ми приймаємо рішення, даємо собі обіцянки, але залишивсь наодинці, дозволяємо собі слабкість та робимо крок назад. Подорожуючи до минолого, варто бути обережним, аби не залишитись у його полоні назавжди, - ось як влучно прокоментував свій новий хіт український гурт KAZKA.

3. KADNAY feat. LIDA LEE - MONSTER 

Українська співачка Lida Lee, яке нещодавно розірвала свій контракт з артистом та продюсером Монатіком, продовжує активно та уже самостійно розвивати свою кар’єру у вітчизняному шоубізнесі. 17 грудня зірка запалила мережу спільним треком Monster з інді-поп гуртом KADNAY.

4.KALUSH - Калуські вечорниці (feat. Tember Blanche)

KALUSH продовжує регулярно влаштовувати революцію в українському шоубізнесі. Його фіт з Tember Blanche за лічені дні підкорив українських слухачів.

5. INNA x Sean Paul - Up

Чарівна румунська співачка INNA, про яку весь світ дізнався десятиліття тому після її хіт Hot, щорічно дивує своїх фанатів новим шедевром. А ось один із них - колаборація з Sean Paul.

6. AMI - Dulce Simfonie

 Голос, в який неможливо не закохатися. Пісня, від якої мурахи по шкірі. Понад 3 мільйони переглядів за декілька тижнів - гідний результат, але це лише початок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?