Смарт-телевізори Xiaomi: чому вони так популярні
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Смарт-телевізори Xiaomi: чому вони так популярні

Смарт-телевізори Xiaomi: чому вони так популярні
Джерело:  online.ua

Після приголомшливого успіху смартфонів Xiaomi виробник розробив лінійку “розумних” телевізорів, які приваблюють лояльною ціною й прогресивними можливостями.

Про найцікавіші фішки смарт-телевізорів розповіли експерти торговельної мережі Eldorado – вони вже давно розібралися із розмаїттям опцій різних моделей.

Діагоналі для будь-яких завдань

В індустрії домашніх розваг тренд на великі дисплеї стає все сильнішим, тому смарт телевізор сьогодні – це часто елегантний, але габаритний девайс. Щоправда, у Xiaomi представлені моделі на будь-який смак і запит: з екранами у 32, 43, 50 і 55 дюймів. Тож можна легко підібрати прилад і для мініатюрної кухні, і для просторої вітальні.

Оскільки в смартпродуктах китайського гіганта переважають матриці IPS, глядач насолоджуватиметься реалістичним і якісним зображенням: завдяки високій роздільній здатності дисплеїв картинка матиме цілісний і гармонійний вигляд незалежно від того, близько чи далеко ви сидітимете.

Але фахівці радять ґрунтовно вибирати розмір телевізора: передусім зважати на метраж приміщення. Це дасть змогу уникнути втоми очей і головного болю після тривалих кіномарафонів.

Продумана операційна система

Smart TV по суті є великим комп'ютером, який потребує під’єднання до інтернету. Так ви отримуєте доступ до безлічі розважальних і корисних сервісів. На відміну від багатьох "розумних" телевізорів, операційка Xiaomi доступна для кожного користувача. Зручні й зрозумілі ярлики, легке інтуїтивне керування пультом або мишею, підтримання голосового пошуку – все це допоможе швидко ознайомитися з усіма фішками нового придбання.

Власники смарттелевізорів мають змогу:

  • переглядати контент у найкращих онлайн-кінотеатрах. Ви отримуєте доступ до фільмів, мультиків і програм у відмінній якості й зазвичай безкоштовно;

  • встановлювати додатки за аналогією зі смартфоном. Відкривайте стрічку соціальної мережі або спілкуйтеся в месенджері просто на екрані телевізора;

  • транслювати зображення зі смартфона. Переглядайте пам'ятні фото й відео на великому екрані всією сім'єю;

  • запускати улюблені ігри. Продуктивності телевізора вистачить, щоб пограти на ньому як на консолі.

Пакет встановлених програм й опцій легко розширити за допомогою фірмового магазину застосунків, тому розваги біля телевізора для вас завжди будуть яскравими й захопливими.

Баланс можливостей і ціни

Smart TV не є бюджетним придбанням, та в разі порівняння пропозицій інших брендів ціна на телевізори Xiaomi є досить привабливою.

Навіть якщо ви вважаєте, що "розумний" девайс – дороге задоволення, врахуйте: він один замінить вам кілька пристроїв. Використовуйте його як повноцінний, нехай і бюджетний комп'ютер, у ролі планшета, замість акустичної системи.

Щоб повною мірою насолоджуватись можливостями такого придбання, під’єднайте до телевізора корисні аксесуари: клавіатуру, мишу, бездротові навушники, зовнішній жорсткий диск тощо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?