Смерть Болотова: екс-адвокат Савченко назвав наступних кандидатів "на вихід"
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерть Болотова: екс-адвокат Савченко назвав наступних кандидатів "на вихід"

Смерть Болотова: екс-адвокат Савченко назвав наступних кандидатів "на вихід"
Джерело:  online.ua

Російський адвокат Марк Фейгін в контексті  смерті екс-лідера бойовиків ЛНР Валерія Болотова  зробив припущення про те, хто з проросійських бойовиків помре наступним.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter правозахисника.


На думку Фейгіна, логічною в низці "списаних героїв "Новоросії" буде смерть екс-"голови Ради міністрів" так званої ДНР Олександра Бородая та російського диверсанта, екс-ватажка бойовиків ДНР Ігоря Стрєлкова-Гіркіна.


Читайте також: Уламки збитого на Донбасі Boeing "впадуть" на Росію Путіна - журналіст з РФ


При цьому, в якості однієї з причин необхідності для кремля ліквідації перерахованих екс-ватажків бойовиків адвокат назвав крах Боїнга, який збили на Донбасі влітку 2014 року, коли і Стрєлков, і Бородай займали свої "посади" в угрупованні.



Відзначимо, що в цілому користувачі соцмереж висловилися в підтримку думки Фейгіна і здивувалися, чому обидва бойовики ще цілі. Так, користувач з ніком Ватяний Мелітополь написав: "Мене дивує, що Гіркін так довго живий. Це помилка кремля, т.к він встиг наговорити вже дуже багато зайвого, типу "війну почав я".



Deed: "Стало бути, екіпажі "Буків" вже лежать шпротами поруч в цинку, пересипані сіллю і хлоркою?".


Нагадаємо, що Марк Фейгін представляв інтереси нардепа України Надії Савченко під час її незаконного утримання в РФ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  попередньою причиною смерті Валерія Болотова назвали серцевий напад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?