Смерть Болотова: в Україні яскраво пояснили глибинну причину
Категорія
Події
Дата публікації

Смерть Болотова: в Україні яскраво пояснили глибинну причину

Смерть Болотова: в Україні яскраво пояснили глибинну причину
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося яскраве пояснення глибинних причин  смерті екс-ватажка бойовиків так званої ЛНР Валерія Болотова, про яку стало відомо 27 січня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського журналіста Айдера Муждабаєва.


«Росіяни, які заселяють Крим по "імперським путівками", між собою звуть місцевих "полонені". А знайомі розповіли випадок в кафе на ПБК. Російська десантура нажерлася, розбушувалася. Її взявся заспокоїти каперанг в новій формі. Але зі старим акцентом. Десантура відповіла: "Пшел на ..., зрадник". Він пішов, як обпльований. Це до того, що дивуватися смертям вождів "народних республік" можуть лише такі ж, як вони», - написав Муждабаєв.


Читайте також:  Смерть Болотова: прихильники ДНР-ЛНР запідозрили недобре


«Для" великоруських "росіян це зрадники, а для їх влади - взагалі сміття. У кримських "весняних" назавжди на лобі написано "неблагонадійний", майже всіх їх на їхніх місцях замінять. А донбаські подавно не потрібні, в Росії особливо.


"Руський мир" насамперед пожере "своїх" з чужих, адже він і "своїх" зі своїх не цінує ("Батьківщина тебе кине, синку, завжди" (с) Бабченко). Зраджуя, це треба усвідомлювати. Так було б чим», - продовжив журналіст.



Yuri Ant: Іноді справедливість виглядає для кого-то чорною невдячністю.


Айдер Муждабаєв: Я б їм щиро радив Україні здатися. Будуть живі, хоча б і зізнанням, допомогою в документації злочинів РФ можуть спробувати спокутувати гріхи.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі продовжують обговорювати смерть екс-ватажка бойовиків ЛНР Валерія Болотова і припускати можливі причини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?