Смертельний коронавірус: Китай повідомив про жахливу проблему
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: Китай повідомив про жахливу проблему

Смертельний коронавірус: Китай повідомив про жахливу проблему
Джерело:  online.ua

Влада Китаю озвучила нові невтішні новини. За їхніми словами, в країні наближається до двох тисяч кількість медичних працівників, які заразилися новим коронавірусом СОVID-19. На жаль, шість з них померли. З такою сумною заявою в ході пресконференції виступив заступник голови Державного комітету з питань гігієни та охорони здоров'я КНР Цзен Ісинь. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Станом на 24:00 (18:00 за Києвом) 11 лютого було діагностовано 1716 випадків захворювання серед медичних працівників, шість з них трагічно померли", - сказав він.

Окрім того, Цзен Ісинь звернув увагу на те, що кількість хворих серед медперсоналу зростає.

Згідно з останніми даними, коронавірус СОVID-19 вже забрав життя 1483 осіб. Загальна кількість заражених становить майже 52 тисячі осіб. З лікарень було виписано 690 пацієнтів. Також раніше повідомлялося, що на наступному тижні з китайського міста Ухань евакуюють громадян України.

Варто зазначити, що очільники міністерств охорони здоров’я країн ЄС 13 лютого збиралися у Брюсселі на термінову нараду через загрозу коронавірусу. Окрім того, на зустріч також були присутні два єврокомісари, які відповідають за соціальну політику, охорону здоров’я та захист споживачів. ЄС має намір розробити спільний план протидії поширенню інфекції.

Як повідомляв ONLINE.UA, Укрпошта вирішила тимчасово обмежити відправлення посилок до Китаю  на тлі спалаху нового коронавірусу, але це не пов’язано із рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?