Смертельна пожежа у психлікарні Одеси - з'явилася реакція Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Смертельна пожежа у психлікарні Одеси - з'явилася реакція Зеленського

Смертельна пожежа у психлікарні Одеси - з'явилася реакція Зеленського
Джерело:  online.ua

Український лідер Володимир Зеленський відреагував на масштабну пожежу в психіатричній лікарні Одеси, яка сталася ввечері 10 червня та в результаті якої загинуло щонайменше 6 осіб. Гарант доручив очільнику Кабміну Володимиру Гройсману негайно створити державну комісію з розслідування трагедії, передає ONLINE.UA.

Окрім того, глава держави висловив співчуття рідним та близьким загиблих та наголосив, що причину пожежі мають негайно розслідувати.

"Пожежа в Одеській психіатричній лікарні. Страшна трагедія. Пожежу ліквідовано, але вже шестеро загиблих. Доручаю прем’єру Гройсману негайно створити держкомісію з розслідування. Причини будуть з'ясовані. Мої співчуття рідним та близьким загиблих", – наголосив Зеленський.

Голова Кабміну підкреслив, що розслідування обов'язково встановить винних у смертельній трагедії. Гройсман також висловив співчуття рідним загиблих і постраждалих.

"Але хочу звернутись до тих, в чиї обов'язки входить турбуватись, щоб такого не ставалось. Ця трагедія – гірке нагадування, що найменша ваша недбалість здатна призвести до смерті ні в чому невинних людей. Давайте не тільки шукати винних, а й вчитись відповідальності", – написав Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, вчора ввечері, приблизно о 21:45, на вулиці Воробйова в Суворовському районі Одеси виникла пожежа в одноповерховому корпусі обласної психлікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?