Смертельний коронавірус: фахівці поділилися гарною новиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: фахівці поділилися гарною новиною

Смертельний коронавірус: фахівці поділилися гарною новиною
Джерело:  online.ua

Вчені зі всього світу не втомлюються активно обговорювати та слідкувати за ситуацією з поширенням смертельного коронавіруса. Так, нещодавно фахівці помітили, що динаміка захворюваності коронавірус Covid-19 показує: щоденна кількість тих, хто одужав, майже зрівнялися із кількістю тих, хто захворів. Те, що вірус пішов на спад також підтверджує карта поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, передає ONLINE.UA.

Як можна помітити на графіку, 18 лютого у світі було зафіксовано 1,9 тис. нових випадків хвороби, водночас випадків одужання у той же день було 1,8 тис. Варто звернути увагу на те, що ще 13 лютого ця різниця складала 15,1 тис. заражених до 1,1 тис. тих, хто одужав.

Згідно з останніми даними, всього наразі у світі зафіксовано трохи більше 75 тис. випадків захворювання на новий коронавірус, з них 2 тисячі людей вже померли, 15 тисяч – одужали.

Нещодавно також стало відомо, що влада КНР попередила, що навмисне приховування симптомів коронавірусу, спотворення даних про стан хворого або поширення інфекції відтепер може каратися тюремним ув’язненням або смертною карою. На таке неочікуване для всіх рішення зважився суд країни. Що важливо розуміти,  кримінальним злочином також може вважатися приховування історії своїх подорожей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше китайська влада озвучила нові сумні новини. Зазначається, що в країні наближається до двох тисяч кількість медичних працівників, які заразилися новим коронавірусом СОVID-19.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?