Смертельний коронавірус: Китай поділився чудовою новиною
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: Китай поділився чудовою новиною

Смертельний коронавірус: Китай поділився чудовою новиною
Джерело:  online.ua

Китайські вчені із Гонконгу нарешті розробили вакцину проти смертельного коронавірусу. Варто звернути увагу на те, що почати використовувати вакцину можна буде лише після клінічних випробувань. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

За попередніми даними, тестування вакцини проти коронавірусу на тваринах триватиме місяці. Перейти до випробувань вакцини на людях можна буде у кращому разі лише 2021 року, а вже потім почати її масове використання. Варто зазначити, що вакцини проти коронавірусу розробляють також у центральній частині Китаю та в США.

Медики попереджають, що коронавірус, що поширюється з китайського Уханя, вразив уже понад 6 тисяч людей, за добу з 27 до 28 січня виявили у близько 1,6 тисячі осіб. Наразі зафіксовано 6057 випадків захворювання. З них 5970 – у Китаї. Ще 14 випадків зараження новим коронавірусом виявлено у Таїланді, по 8 – у Гонконгу й на Тайвані, по 7 – у Японії, Майлайзії та Сінгапурі.

"Також 5 випадків захворювання виявлено в США та Австралії, по 4 – у Німеччині, Франції та Південній Кореї, по 2 – у Канаді та В’єтнамі, по 1 випадку – в Непалі, Камбоджі та на Шрі-Ланці. В Об’єднаних Арабських Еміратах підтвердили перший на Близькому Сході випадок зараження новим китайським коронавірусом (хвора людина приїхала з Уханя)", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, американські та британські вчені оцінили небезпеку поширення коронавірусу з Китаю 2019 nCoV.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?