Смертельний коронавірус - опубліковані нові шокуючі дані
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус - опубліковані нові шокуючі дані

Смертельний коронавірус - опубліковані нові шокуючі дані
Джерело:  online.ua

В результаті зараження коронавірусом, з початку епідемії померли 638 людини. Вилікувались від вірусу 1604 особи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на карту поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса.

"Від коронавірусу 2019-nCoV зафіксовано 638 смерті. У той же час там же успішно виписали з лікарень 1604 особи. Кількість випадків захворювання збільшилась до 31 485 людей. За останню добу від вірусу померло 73 людини", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно офіційний Київ отримав з ФРН тест-систему для виявлення нового коронавірусу. Реагенти у складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавірусу. Що важливо, набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення зазначеного виду коронавірусу.

Як відомо, у грудні 2019 року у китайському місті Ухань зареєстрували спалах пневмонії. Причиною захворювання став раніше невідомий вид коронавірусу. 30 грудня китайський лікар Лі Веньлян надіслав повідомлення колегам-медикам у груповому чаті, а через кілька днів був викликаний в Бюро громадської безпеки, щоб підписати лист, у якому його звинувачували в "брехливих заявах".

30 січня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила надзвичайну ситуацію у зв'язку з розповсюдженням вірусу за межами Китаю.

Як повідомляв ONLINE.UA, у четвер, 6 лютого,  стало відомо про смерть китайського лікаря, який одним з перших намагався поширити  правду про спалах коронавірусу. Він жив у місті Ухань, яке стало епіцентром небезпеки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?