Смертельний коронавірус: стало відомо, як у Китаї лікують хворих
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: стало відомо, як у Китаї лікують хворих

Смертельний коронавірус: стало відомо, як у Китаї лікують хворих
Джерело:  online.ua

В Китаї лікують людей, у яких виявили новий коронавірус Covid-19, за допомогою плазми крові тих, хто вже одужав. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на видання Bloomberg Quint.

Державні фармацевтичні компанії наразі збирають плазму для лікування важкохворих пацієнтів.

Таку методику почали використовувати з 8 лютого за ініціативою компанії China National Biotec Group Co. Фахівці пояснили. що у плазмі тих, хто одужав, містяться цінні антитіла.

Випробування на інфікованих коронавірусом показали покращення протягом 24 годин після введення плазми. Зокрема, зареєстровано зменшення запалення та вірусного навантаження, а також покращення рівню кисню в крові.

Таким чином, здорових людей які вже позбулися коронавірусу, закликають до здачі крові.

Станом на п'ятницю, 14 лютого, захворіли новим вірусом понад 64 тисячі осіб. Кількість жертв сягнула 1383, а от одужали майже 7 тисяч.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські фахівці активно борються проти нового коронавірусу, однак самі ж страждають від поширення інфекції. Кількість хворих лікарів наближається до двох тисяч, а померли від ускладнень вже шестеро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?