Смертельний коронавірус: українцям повідомили чудову новину
Категорія
Україна
Дата публікації

Смертельний коронавірус: українцям повідомили чудову новину

Смертельний коронавірус: українцям повідомили чудову новину
Джерело:  online.ua

Українська влада отримала з ФРН тест-систему для виявлення нового коронавірусу. Реагенти у складі тест-системи дозволять проводити лабораторну діагностику нового коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Кабміну.

Варто звернути увагу на те, що набори розроблені в Німеччині з максимально можливим профілем виявлення для достовірного визначення зазначеного виду коронавірусу.

"Діагностика буде здійснюватися виключно у випадках, що відповідають епідеміологічному і клінічному визначенню хвороби", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, вказано, що у Міністерстві охорони здоров’я зустрілися з виробниками та постачальниками хірургічних масок. З’ясувалося, що дефіциту в аптечних мережах бракує масок, а на складах постачальників їх достатньо.

На жаль, на даний момент в результаті зараження китайським коронавірусом померли 564 людини. Вилікувались від вірусу 1124 особи. Карту поширення коронавірусу публікує

Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса. Варто зазначити, що на материковому Китаї зафіксовано 562 смерті. У той же час там же успішно виписали з лікарень понад тисячу осіб. За останню добу, повідомили органи охорони здоров’я Китаю, померли 73 людини. Кількість випадків захворювання збільшилась до 27636 людей.

Як повідомляв ONLINE.UA, з  несподіваною заявою про ліки проти коронавірусу 2019-nCoV  виступили у Великій Британії. Команда вчених, яка розроблює вакцину, анонсувала прорив — найближчим часом вже почнуться випробування на тваринах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?