В Британії оголосили прорив у лікуванні китайського коронавірусу
Категорія
Світ
Дата публікації

В Британії оголосили прорив у лікуванні китайського коронавірусу

В Британії оголосили прорив у лікуванні китайського коронавірусу
Джерело:  online.ua

Команда британських вчених, якій доручили вивчати новий коронавірус 2019-nCoV, заявила про досягнення у роботі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky News.

За словами очільника команди — професора Імперського коледжу Лондона Робіна Шаттока, вони здійснили прорив у розробці потенційних ліків.

Статистично для цього потрібні близько трьох років, але зараз йдеться про рекордні два тижні. Незабаром почнуться випробування вакцини на тваринах.

Наразі немає жодного підтвердження таким новинам з інших джерел, окрім заяви групи науковців.

"Ми переконані, що з належним фінансуванням за кілька місяців це реально зробити... Це не буде запізно, навіть якщо почнеться пандемія, що пошириться всім світом. Ми все ще замало знаємо про епідемію, тому вона може припинитися до літа, як грип", - вважає професор.

Шатток додав, також ймовірна друга хвиля спалаху 2019-nCoV, яка торкнеться вже цілого світу. У такому разі досягнення вчених будуть дуже доречними.

Слід зазначити, що розробку вакцини від коронавірусу ведуть фахівці багатьох країн.Окремі країни та організації надали фінансову підтримку науці Китаю для боротьби проти нової загрози.

Як повідомляв ONLINE.UA, китайські медичні фахівці нещодавно з'ясували, що питання про імунітет до 2019-nCoV після захворювання ще відкрите. Невідомо, чи справді люди, які одужали після ураження коронавірусом, несприйнятливі до нього у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?