Смертельний коронавірус: в Китаї повідомили про фатальну помилку
Категорія
Світ
Дата публікації

Смертельний коронавірус: в Китаї повідомили про фатальну помилку

Смертельний коронавірус: в Китаї повідомили про фатальну помилку
Джерело:  online.ua

Влада Китаю продовжує повідомляти невтішні новини. Наразі відомо, що від китайського коронавірусу Covid-19 померла 1 361 особа. На щастя, успішно завершили лікування 5 905 людей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на карту поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса.

Варто звернути увагу на те, що кількість хворих збільшилась до 60 тисяч. Хоча ще 12 лютого число хворих трималось на рівні 45 тисяч. Офіційне агентство Китаю "Сіньхуа" повідомляє, що число заражених збільшились через використання іншого методу діагностики: комп’ютерної томографії. З її допомогою виявляють пневмонію, яку спричинює коронавірус.

"Комісія з охорони здоров'я провінції Хубей заявила, що в число нових випадків увійшли 13322 клінічно діагностованих випадки, які з четверга були визнані підтвердженими. Лідером серед поширення вірусу лишається Китай та провінція Ухань. У Гонконзі вже нарахували 50 хворих. Така ж кількість інфікованих у Сінгапурі", - сказано в повідомленні.

Наразі відомо, що до епіцентру спалаху хвороби, провінції Ухань, влада має намір відправити 2600 військових медиків. Вони будуть займатись лікуванням хворих.

Що важливо зрозуміти, раніше в Китаї змінили систему підрахунку заражених коронавірусом. Тепер не будуть враховувати людей, у яких виявили коронавірус, але немає симптомів хвороби.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що провідний епідеміолог громадської охорони здоров’я Гонконгу Габріель Люнг озвучив шокуючий прогноз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?