Смертельний російський "бояришнік" знову в Україні: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний російський "бояришнік" знову в Україні: з'явилися фото і відео

Смертельний російський "бояришнік" знову в Україні: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У Запоріжжі співробітники СБУ затримали велику партію російського лосьйону "Бояришнік", від якого на території РФ померло приблизно понад 70 осіб.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.
Читайте також: Смертельний "Бояришні" в Києві: в мережі пожартували про "руській мір"
Згідно з повідомленнями СБУ, понад 200 тисяч пляшок смертоносного напою знаходилися на складі підприємства, яке займається торгівлею товарами широкого вжитку.
"Під час проведення вибіркових замірів міцності рідини встановлено, що в упаковках під виглядом лосьйону міститься 70 % спирт невідомого походження. За оптовими цінами вартість товару складає більше двох мільйонів гривень. Відкрито кримінальну виробництво за ст. 321 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення джерела походження виявленої продукції", - повідомили в СБУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці лютого Києві був виявлений підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв на основі "Глоду" з Росії.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?