Сміливі рятувати життя. В Україні відзначають День рятівника — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Сміливі рятувати життя. В Україні відзначають День рятівника — відео

Сміливі рятувати життя. В Україні відзначають День рятівника — відео
Джерело:  online.ua

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. За час повномасштабної війни 116 тис рятувальників залучали до ліквідації наслідків обстрілів. Вони врятували з-під завалів 5357 людей.

Джерело: ДСНС

День рятівника в Україні

День рятівника під різними назвами відзначається в Україні з 1995 року. З 2008 року його відмічають не лише працівники аварійно-рятувальних служб, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.

Вони й справді надзвичайні – наші надзвичайники. Рятувальники та вогнеборці, сапери, верхолази, водолази та кінологи, психологи й медики - хлопці та дівчата. Дякуємо за те, що ви є та завжди готові допомогти.

Президент Володимир Зеленський також привітав працівників ДСНС з професійним святом.

Я дякую всім, хто рятує, за те, що ви даєте такий взірець – взірець самовідданості й зосередженості на інтересах держави та людей. З Днем рятівника!

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко також приєднався до привітань.

Складний та ризикований шлях об’єднує людей героїчними вчинками та протистояннями. І кожен успішно подоланий виклик має найціннішу нагороду — збережені життя.

 До привітань приєдналася також Державна спеціальна служба транспорту.

У мирний час кожен ваш робочий день був випробуванням професіоналізму і сили духу. В умовах війни ваші неймовірна мужність, самовідданість і людяність вражають і надихають.
Ви з честю виконуєте свої службові обов'язки у зоні бойових дій, прифронтових та де окупованих територіях, допомагаєте колегам ліквідовувати наслідки ракетних ударів по всій Україні. Повага і шана всій команді ДСНС.

Читайте також:

  • Маємо бути сильними. В Україні відзначають День воєнної розвідки — відео

  • В Україні відзначають День пам’яті захисників

  • Зеленський запровадив День танкових військ України. Коли святкуватимемо

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?