Снайпери ЗСУ показали успішне сафарі на солдатів РФ біля Бахмута — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Снайпери ЗСУ показали успішне сафарі на солдатів РФ біля Бахмута — відео

Снайпери ЗСУ показали успішне сафарі на солдатів РФ біля Бахмута — відео
Джерело:  online.ua

Ситуація в Бахмуті для російських загарбників продовжує невпинно погіршуватися на тлі останніх успішних контратак українських воїнів. Також у боях за місто-фортецю невтомно демонструють свою майстерність та професіоналізм Спеціальних Операцій ЗСУ.Так, нещодавно наші снайпери провели успішне сафарі на солдатів РФ.

Джерело: Сили Спеціальних Операцій ЗС України

Снайпери показали процес ліквідації російських військових

За словами українських військових, "привидам Бахмуту" вдалося знищити 12 одиниць живої сили противника.

В районі Бахмуту снайперами Сил спеціальних операцій виявлено скупчення окупантів. В результаті вогневого ураження утилізовано 12 цілей з 15, – розповідають у ССО.

Також наші бійці поділилися відповідним відео.

Що відомо про ситуацію у Бахмуті

За словами заступниці міністра оборони України Ганни Маляр, українським воїнам вдалося просунутися в районі Бахмута.

Вона також додала, що безпосередньо у місті-фортеці тривають жорстокі бої.

Продовжуємо рухатись вперед на Бахмутському напрямку в районах передмістя. Наші підрозділи за сьогоднішній день захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Взято в полон ворожих солдат з різних частин, — розповіла представниця Міноборони.

Не можна також не згадати про те, що 14 травня офіційна Москва підтвердила загибель командира 4-ї мотострілецької бригади російської армії полковника В'ячеслава Макарова та заступника командира армійського корпусу з військово-політичної роботи полковника Євгена Бровко.

За попередніми даними, вони загинули під час відбиття атаки українських бійців.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?