Сніг і морози: синоптики уточнили прогноз погоди на Новий рік
Категорія
Україна
Дата публікації

Сніг і морози: синоптики уточнили прогноз погоди на Новий рік

Сніг і морози: синоптики уточнили прогноз погоди на Новий рік
Джерело:  online.ua

Новорічна ніч 2020 в Україні буде по-справжньому зимовою. У більшості міст України буде йти сніг, правда, мокрий, так як температура повітря буде близькою до нуля. Точний прогноз погоди на свята публікує ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

За прогнозом синоптиків, у понеділок, 30 грудня у всіх регіонах України буде сонячно і трохи морозно. Вдень температура повітря триматиметься на позначках - 1...-3°С, вночі морози стануть міцнішими - до -7°С.

У вівторок, 31 грудня, коли вся країна зануриться в яскравий передсвятковий бум, вдень піде мокрий сніг. Стовпчики термометрів піднімуться до 0... +2°С. Вночі опади припиняться, але морози посиляться до -5...-7°С.

У середу, 1 січня, мокрим снігом продовжить засипати всю територію України. При цьому днем температура буде плюсова, вночі невеликі морози до -2°С.

У четвер, 2 січня, знову потеплішає. Сніг припиниться. Днем буде сонячно і трохи вітряно.

Через несприятливі умови погоди рятувальники зробили термінове попередження українцям. За їхнім прогнозом, на дорогах виникне ожеледь, яка може привести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

На період новорічних свят рятувальники перейшли на посилений режим роботи. Вони закликають дотримуватися правил безпеки на дорогах, де через погодні умови встановиться I рівень небезпеки, жовтий.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 25 грудня на захід України прийшла справжня зима. Снігом засипало Закарпаття.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?