Сніжна зима повертається: погода в Україні різко погіршиться
Категорія
Україна
Дата публікації

Сніжна зима повертається: погода в Україні різко погіршиться

Сніжна зима повертається: погода в Україні різко погіршиться
Джерело:  online.ua

В середині наступного тижня в Україну повернеться сніжна зима. Майже у всіх регіонах почне падати сніг, правда, температура повітря вдень раніше буде плюсовою. Вночі будуть незначні заморозки до -1°С. Точний прогноз погоди на найближчі дні повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укргідрометцентр.

У понеділок, 20 січня, в Україні буде сухо і тепло. У денний час стовпчики термометрів підніматимуться до +2...+4°С. Вночі холодніше - -1...-3°С.

У вівторок, 21 явнаря, буде ще тепліше. Вдень температура повітря прогріється до +6°С. Опадів не очікується. Вночі невеликі морози - -1...-3°С.

У середу, 22 січня, погода в Україні почне погіршуватися. У західних, центральних, північних і східних регіонах піде мокрий сніг з дощем. Вдень температура повітря досягне позначок в +5°С, вночі стовпчики термометрів наблизяться до нуля.

У четвер, 23 січня, засніжить у всіх областях. Сніг, за прогнозом синоптиків, буде йти вдень і вночі. Серйозних заморозків не очікується - -1...+1°С.

Варто зазначити, що народні синоптики не очікують різких змін погоди в Україні до кінця січня. Вони відзначають, що на початку першої декади лютого встановляться невеликі морози, але далі прийде відлига. У другій половині лютого, за їх прогнозом, буде стояти аномально тепла погода, нетипова для останнього місяця зими - у всіх регіонах буде панувати швидка весна. І тільки в останні дні лютого зима знову нагадає про себе.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну прийшов циклон, який приніс з собою незначне похолодання. Навіть сьогодні, на Водохреща, погода в Україні нетипова для зими і цього свята - у всіх областях сухо, температура повітря до +2°С.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?