Софія Ротару розповіла, чому проти весілля 19-річної онучки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Софія Ротару розповіла, чому проти весілля 19-річної онучки

Софія Ротару розповіла, чому проти весілля 19-річної онучки
Джерело:  YouTube

Нещодавно укранським журналістам вдалося дізнатися, що онука Софії Ротару прилетіла із Штатів в Україну, щоб провести новорічні й різдвяні свята зі своєю родиною. Наразі відомо, що Софія Євдокименко повернулась на Батьківщину з бойфрендом Денисом Ждановим. Народна артистка уже зізналася, що знайома з обранцем онуки, однак проти весілля дівчини з 32-річним бізнесменом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Світське життя".

"Нещодавно 19-річна онука Софії Ротару оголосила про новий роман з відомим IT-підприємцем й віцепрезидентом компанії Readdle Денисом Ждановим. Напередодні Нового року й Різдва дівчина повернулась в Україну зі США з коханим, який родом з Одеси. Софія Ротату зізналась, що онука вже познайомила її з обранцем, і розповіла, як ставиться до ймовірного весілля закоханих", — йдеться в повідомленні.

Також стало відомо, що лише в січні цього року Софія Євдокименко розірвала стосунки з французьким бізнесменом Марком Дюменілом, проте восени в пресі заговорили про новий роман красуні. Онука Ротару зустрічається з 32-річним Денисом Ждановим. Пара разом живе в Нью-Йорку, де онука Ротару будує модельну кар'єру.

Народна артистка України відверто розповіла, що онука вже встигла познайомити її та рідних з новим обранцем. Попри те, що користувачі соціальних мереж уже активно обговорюють чутки про ймовірне весілля пари, талановита співачка заявила, що проти одруження Софії. За словами артистки, дівчина надто юна, аби уже створювати сім'ю.

"Це її доля і вона буде сама вирішувати. Вона ще юна, я вважаю, що ще зарано. Вона повинна закінчити навчання, отримати гарну освіту, а все інше, я думаю, у неї вийде", – поділилася своєю думкою з цього приводу Софія Ротару.

Софія Ротару з онуками Софією та Анатолієм / Фото Instagram / @sofiarotaru.official

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що головна зірка світової попсцени Аріана Гранде повідомила фанатам, що нарешті виходить заміж. Її обранцем став агент з елітної нерухомості Далтон Гомес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?