Солдати РФ готуються до нового етапу наступу в Україні – ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ готуються до нового етапу наступу в Україні – ГУР

Солдати РФ готуються до нового етапу наступу в Україні – ГУР
Джерело:  online.ua

За словами українських розвідників, російські солдати наразі проводять підготовку до нового етапу наступальних дій. Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький звертає увагу на те, що водночас загроза з боку Білорусі наразі не така висока, як була в лютому перед початком повномасштабної війни.

Джерело: телемарафон "Єдині новини"

Армія РФ готується до нового етапу наступу в Україні

Як стверджує Вадим Скібіцький, воєнна розвідка на сьогоднішній день фіксує активність противника. Йдеться не лише про ракетні удари, які наносяться з повітря і з моря.

Ми бачимо обстріли по всій лінії зіткнення, по всій лінії фронту, йде активне застосування тактичної авіації, штурмових вертольотів. Тобто так, дійсно, є певна активізація противника вздовж усієї лінії фронту.…Однозначно зараз іде підготовка до наступного етапу наступальних дій, - попереджає представник ГУР.

За словами Скібіцького, в Білорусі наші розвідники наразі не фіксують ознак утворення потужних ударних угруповань, які були створені в лютому цього року перед початком масштабного вторгнення РФ в Україну. Однак все одно загроза з цього напрямку може зрости.

Загроза є. На сьогоднішній день її рівень не такий високий, як це було в лютому, але з часом вона може зрости Якщо говорити про потужні ударні угруповання, насамперед російські, які були створені у лютому, перед вторгненням, на сьогодні таких ознак нема. Але ми не виключаємо, що в подальшому, в залежності від успіху, який матиме ворог на нашій території, можливе перегрупування і посилення російської присутності на території Білорусі, - підсумував Скібіцький.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?