Солдати РФ обстріляли пологове відділення лікарні у Херсоні
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ обстріляли пологове відділення лікарні у Херсоні

Солдати РФ обстріляли пологове відділення лікарні у Херсоні
Джерело:  online.ua

27 грудня армія Російської Федерації обстріляла пологове відділення лікарні у Херсоні — згідно з останніми даними, ніхто не постраждав.

Джерело: Телеграм-канал заступника голови Офісу президента України  Кирила Тимошенка

У Херсоні російська армія обстріляла пологове відділення лікарні

Херсон. Росіяни обстріляли пологове відділення лікарні. Обстріляли місце, де сьогодні народилося 2 дитини. До атаки лікарі встигли завершити кесарів розтин. У закладі перебуває 5 жінок після пологів, - розповів представник команди українського лідера Володимира Зеленського.

Фото — telegram.org

Кирило Тимошенко також опублікував фото наслідків ворожого обстрілу.

Фото — telegram.org

Як стверджує заступник очільника ОПУ, згідно з останніми даними, внаслідок нової атаки російських окупантів ніхто не постраждав.

Не можна також не згадати про те, що протягом 26 грудня солдати РФ атакували територію Херсонської області 40 разів Окупанти застосували артилерію, міномети та танки. Вказано, що в результаті обстрілів поранення отримала одна людина.

Що відомо про відновлення Херсонщини

За словами глави Херсонської ОВА Ярослава Янушевича, з метою відновлення електропостачання у регіоні працюють 25 бригади – це 112 робітників та 38 одиниць техніки.

Він також уточнив, що бригади працювали на лініях, що живлять Іванівку, Новодмитрівку, Архангельське, Любимівку, Твердомедове, Старосілля, Комишани та Херсон.

Окрім того, наголошується, що продовжуються роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Фахівцям вдалося розчистити 234 кілометри доріг державного значення та 365 кілометрів – місцевого.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?