Солдати РФ створили у Херсонській і Запорізькій областях 19 "комендатур"
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ створили у Херсонській і Запорізькій областях 19 "комендатур"

Солдати РФ створили у Херсонській і Запорізькій областях 19 "комендатур"
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей російські солдати встигли створити 19 "комендатур".

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

АрміяРФ створила у Херсонській і Запорізькій областях 19 "комендатур"

Як стверджують бійці ЗСУ, наразі вони фіксують заходи адміністративно-поліцейського режиму на тимчасово захоплених територіях України.

Згідно з останніми даними, на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей загарбники створили 19 так званих "комендатур".

Окрім того, наголошується, що на Слобожанському напрямку ворог намагається утримати займані рубежі. Солдати РФ обстрілюють ЗСУ з метою недопущення подальшого просування нашої армії до державного кордону України. Окупанти роблять все можливе,щоб покращити тактичне положення своїх підрозділів.

Також повідомляється, о при підтримці артилерії противник відновив штурмові дії в районі населеного пункту Тернова, однак ЗСУ відбили й цю атаку.

На Слов’янському напрямку основні зусилля противник зосередив на утриманні зайнятих позицій, веденні розвідки та створенні умов для відновлення наступу. Завдав авіаційного удару в районі населеного пункту Богородичне та обстрілював з артилерії населені пункти Гусарівка, Чепіль, Долина і Святогірськ. Противник застосував реактивні системи залпового вогню та важкі вогнеметні системи в районі населеного пункту Студенок, - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку загарбники відновлюють спроби прориву оборону армії України з метою її оточення та виходу на адміністративні кордони Луганської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?