Солдати РФ тікають з Кліщіївки біля Бахмута — у Генштабі ЗСУ відреагували
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ тікають з Кліщіївки біля Бахмута — у Генштабі ЗСУ відреагували

Солдати РФ тікають з Кліщіївки біля Бахмута — у Генштабі ЗСУ відреагували
Джерело:  online.ua

5 липня так звані російські військкори почали поширювати інформацію про те, що солдати РФ тікають з села Кліщіївка, яке знаходиться під Бахмутом у Донецькій області. Генштаб ЗСУ уже підтвердив, що українські сили мають успіх в результаті наступу в районі вказаного населеного пункту на Бахмутському напрямку.

Джерело: росЗМІ, Генштаб ЗСУ

Росіяни почали тікати з Кліщіївки біля Бахмута

Вранці 5 липня один із російських військкорів заявив, що, згідно з його даними, армія РФ уже залишила Кліщіївку, що під Бахмутом.

Потрібно перевіряти, спростують - буду радий. Якщо ж все так - це погано. Бахмут під вогневим контролем ЗСУ. Жодного поганого слова не можу сказати про наших хлопців, які відійшли. Згідно з моїми даними, що знову "снарядна дієта". Буду радий, якщо помилюся. Без сили сильним не будеш. Слабкі не перемагають. Місто Бахмут під загрозою штурму. Втримаємо? Та хіба ж хтось знає, - написав російський військкор.

Фото - скриншот

Варто зазначити, що речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов уже офіційно підтвердив, що Сили оборони мають успіх в результаті наступу біля села Кліщіївка, що на північ від Бахмута, однак про остаточне звільнення цього населеного пункту поки не повідомляється.

В районі Кліщіївки мають частковий успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, – заявив спікер.

У ЗСУ є всі шанси незабаром звільнити Бахмут

Як повідомляє командир розвідувального підрозділу "Терра" Микола Волохов, динаміка успішних дій наших бійців стовідсотково забезпечить деокупацію Бахмута.

Він також додав, що росіянам наразі вкрай важко контролювати ситуацію, вони залучають резерви.

Характер зіткнень ― багато піхотних боїв, але останнім часом і з нашого, і з ворожого боку залучається багато танків. Якщо до цього була тільки піхота, то зараз ворог активно показує техніку. Для нас це добрий знак, бо це свідчить про те, що вони не справляються і їм треба витягувати резерви, - пояснив Волохов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?