Солдати РФ увійшли в Оріхове й продовжують штурмувати Сєвєродонецьк
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ увійшли в Оріхове й продовжують штурмувати Сєвєродонецьк

Солдати РФ увійшли в Оріхове й продовжують штурмувати Сєвєродонецьк
Джерело:  online.ua

Очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомляє, що армія РФ вдарила по Врубівці вогнеметною системою, увійшла в Оріхове, продовжує штурмувати Сєвєродонецьк, дані про кількість жертв уточнюється.

Джерело: Телеграм-канал Сергія Гайдая

Гайдай розповів про ситуацію в Луганській області

Триває наступ росіян у напрямку Новотошківське – Оріхове, ворог закріплюється на північній околиці населеного пункту Оріхове. Продовжує вести штурмові дії у Сєвєродонецьку, - зазначає очільник Луганської ОВА.

За словами Сергія Гайдая, протягом 10 червня російські загарбники відкривали вогонь із різного типу озброєння по Сєверодонецьку, Лисичанську, Устинівці, Тошківці, Золотому, Нирковому, Гірському, Врубівці, Комишувасі. Чиновник звертає увагу на те, що часткових або повних руйнувань житлового фонду дуже багато.

Окрім того, наголошується, що внаслідок застосування ворогом вогнеметної реактивної системи у Врубівці вигоріло багато будинків.

Фото - t.me/luhanskaVTSA/3352

Як стверджує глава Луганської ОВА, російські загарбники не залишили вцілілих промислових об’єктів в Рубіжному та Попасній, знищує заводи в Лисичанську та Сєвєродонецьку.

10 червня під час чергового обстрілу окупанти пошкодили залізничне депо "Азоту", також зафіксовані влучання в будівлі цегляного та дослідницького заводів. У Лисичанську ворожі снаряди влучили на територію склозаводу, обстрілами пошкоджено школу та кулінарний ліцей, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?