Солдати РФ уже готують шляхи відступу у Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ уже готують шляхи відступу у Херсонській області

Солдати РФ уже готують шляхи відступу у Херсонській області
Джерело:  online.ua

Українським військовим вдалося дізнатися, що російські окупанти уже почали готувати шляхи відступу з Херсонської області. Згідно з останніми даними, в районі Каховської ГЕС росіяни затопили 9 вагонів для побудови переправи.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Росіяни готують шляхи відступу з Херсонщини

У зв’язку з успішними діями Сил оборони щодо виведення з ладу всіх переправ через Дніпро на Херсонському напрямку, окупанти готують собі шляхи відступу. Так, в районі Каховської ГЕС, для побудови в подальшому переправи, вони затопили 9 вагонів, - йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Окрім того, наголошується, що підтвердилася ліквідація понад 180 окупантів у Херсоні 10 вересня.

Тоді Збройні сили України завдали потужного удару по будівлі ТОВ "Алкосервіс", де знаходився особовий склад та військова техніка армії РФ.

Як дізналися бійці ЗСУ, підрозділи Росгвардії та ФСБ декілька днів поспіль розбирали завали та діставали тіла загиблих, намагаючись приховати втрати.

На Херсонщині окупаційна влада продовжує змушувати місцевих підприємців вести розрахунки в російських рублях. Проводить щотижневі перевірки та погрожує "націоналізувати", тобто відібрати, бізнес у разі відмови від співпраці з окупантами, - повідомляє Генштаб.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?