Ексмаршал ВПС Британії прогнозує колапс у армії РФ й перемогу України ще до 2023 року
Категорія
Політика
Дата публікації

Ексмаршал ВПС Британії прогнозує колапс у армії РФ й перемогу України ще до 2023 року

Ексмаршал ВПС Британії прогнозує колапс у армії РФ й перемогу України ще до 2023 року
Джерело:  online.ua

На переконання маршала Королівських військово-повітряних сил Великої Британії у відставці Едварда Стрингера, з імовірністю 30-40% армія Російської Федерації може зазнати колапсу. Окрім того, він вважає, що Україна може здобути перемогу до Різдва (тобто кінця грудня).

Джерело:  Sky News

В армії РФ може статися колапс - ексмаршал ВПС Британії

Як вважає Едвард Стрингер, армія РФ вже не зможе відновити свої збройні сили з тим, щоб перехопити ініціативу й знову почати наступ.

Тож зараз ми спостерігаємо за розгортанням подій і, сподіваюсь, Зеленський буде в тому становищі, щоб почати переговори на вигідних умовах і, можливо, навіть перемогти всі російські сили, що вторглися в його країну, – наголосив колишній британський маршал.

Експерт не приховує, що ще нещодавно вважав найбільш імовірним варіант, за якого повномасштабна війна Росії проти України затягнеться до наступного року.

Однак успішний контрнаступ ЗСУ крдинально змінив ситуацію на полі бою.

Україна може перемогти до початку 2023 року

Не хочеться бути тим, хто каже, що все це завершиться до Різдва, але, гадаю, зараз можливий варіант, що російські збройні сили можуть зазнати колапсу… Ймовірність – 30-40%, і це ставить під сумнів майбутнє Путіна та путінізму, а Захід має ретельно обміркувати про те, яким буде світ у постпутінську добу, – підсумував Едвард Стрингер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?