Зеленський приїхав у звільнений від кремлівської армії Ізюм
Категорія
Україна
Дата публікації

Зеленський приїхав у звільнений від кремлівської армії Ізюм

Зеленський приїхав у звільнений від кремлівської армії Ізюм
Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський приїхав у звільнений від кремлівської окупаційної армії Ізюм на Харківщині.

Джерело: Facebook-сторінка 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади

Що відомо про візит Зеленського в Ізюм 

Сьогодні у звільненому українськими десантниками Ізюмі підняли прапор України. В урочистостях взяли участь президент України Володимир Зеленський, заступник міністра оборони Ганна Маляр, представники ЗСУ та інших силових підрозділів, - повідомляють українські військові.

Український президент подякував воїнам за звільнені українські землі.

Між тим радник керівника ОП Михайло Подоляк зазначив, що жителі звільнених територій Харківщини, які півроку перебували в окупації кремлівських загарбників, вітають українських військових-визволителів.

Подоляк опублікував відео зі звільнених територій, які перебували в окупації пів року. Жителі захоплених територій не знали, що відбувається в Україні.

В окупації...Пів року прожили без світла та зв'язку. Не здогадувалися, що Київ вистояв, а за них весь світ. Вони були змушені покинути будинки і працювати за їжу, - зазначив радник керівника ОП.

Російські окупанти погрожували жителям, що їх нібито стратять, якщо Україна повернеться.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?