Солістка "НеАнгелів" вперше розповіла про нового коханого
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка "НеАнгелів" вперше розповіла про нового коханого

Солістка "НеАнгелів" вперше розповіла про нового коханого
Джерело:  stars.kanalukraina.tv

Учасниця популярного українського дуету "НеАнгели" Вікторія Смеюха

 зізналася, як змінилося її життя після розставання з каскадером Іваном Стрижакова, а також вперше розповіла про нові стосунки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

канал "Україна"

.


Нагадаємо, в жовтні 2016 року Віка приголомшила шанувальників новиною про те, що її перед весіллям кинув коханий. Пара була разом більше року. Незабаром стало відомо, що розставання відбулося через зраду Івана.


Нещодавно

співачка зізналася, що знову закохана і щаслива. У неї з'явився новий молодий чоловік, з яким артистка провела зимові канікули в Таїланді

. Однак більше Вікторія нічого не розповідала про нового бойфренда і не показувала його обличчя.


А в програмі "Зірковий шлях" на українському телеканалі артистка розкрила деякі подробиці.



Читайте також: Українська співачка захопила пікантним фото


"Чоловік, з яким я зараз перебуваю поруч, не любить те світське життя, той "галас", в якому я живу. Він поважає мій світ, але сам вважає за краще не виходити на люди і уникає камер. Він людина, яка не хоче за рахунок мене стати відомою. І скажу чесно, мені це в ньому дуже подобається", - поділилася Вікторія.


За словами співачки, розрив зі Стрижаковим сильно вплинув на її світогляд, і вона стала інакше дивитися на чоловіків. Співачка вважає, що такий життєвий досвід загартував її дух і допоміг стати уважнішою до своїх бажань.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

Вікторія Смеюха показала пікантні фото, зроблені в лазні

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?