Соціолог розповів про тонкощі шпигунської психології Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соціолог розповів про тонкощі шпигунської психології Путіна

Соціолог розповів про тонкощі шпигунської психології Путіна
Джерело:  online.ua

Російський соціолог і брат Бориса Нємцова Ігор Ейдман поділився думкою, як міжнародне розслідування про причетність Володимира Путіна до рахунків в офшорах вплине на президента Росії.
Про це він розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Це не перше і не останнє розслідування кримінального бізнесу Володимира Путіна. Всі нові штрихи доповнюють картину масової корупції, в якій задіяні вищі російські чиновники, включаючи президента і його оточення. Це не одномоментний процес. В Ісландії прем'єр швидко піде у відставку, в Росії - ні. Але свою лепту в дискредитацію режиму такі розслідування вносять. Путін, як людина зі спецслужб, хоче тримати все в таємниці. А коли починають з'являтися "хвости", шпигун розуміє, що він на межі провалу. У нього психологія спецслужбіста, він ховає своїх дочок, друзів, коханок, гроші. Але поступово картина і особистого його життя, і корупції прояснюється", - сказав Ейдман.
Російський соціолог вважає, що Путін боїться, що в зв'язку зі скандалом його імідж серед населення буде зіпсований.
"Все це йому дуже не подобається, тому що якщо населення побачить, що він собою являє в особистому житті, політиці та бізнесі, то його імідж і харизма потьмяніють. Він з державного діяча перетвориться на простого корупціонера, з інтересами дрібного мафіозі - баби, розкіш, бабки".
Ейдман також розповів про те, чому телеканал НТВ недавно показав скандальний фільм про опозиціонера Михайла Касьянова.
"Вони хочуть перевести фокус уваги з себе на опозицію. Все це виглядає як провокація спецслужб. Але ні Касьянов, ні інші опозиціонери не цікавлять населення так сильно, як Путін. Інформація про нього доходить до людей, навіть якщо не відображена по центральному телебаченню", - зазначив соціолог.
Читайте на ONLINE.UA повний текст інтерв'ю Ігоря Ейдмана - Путин прячет дочерей и любовниц, чтобы харизма не померкла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?