Соціологи повідомили Путіну невтішні новини
Категорія
Світ
Дата публікації

Соціологи повідомили Путіну невтішні новини

Соціологи повідомили Путіну невтішні новини
Джерело:  online.ua

Рейтинг очільника Кремля Володимира Путіна продовжує стрімко падати, незважаючи на нову методику проведення опитування, яке організовує Всеросійський центр вивчення громадської думки, передає ONLINE.UA.

Згідно з результатами дослідження ВЦИОМ, проведеного з 3 по 9 червня, про довіру Путіну заявили 71,7% респондентів, у той час як тижнем раніше президенту РФ довіряли 72,4% опитаних.

Про недовіру Путіну заявив кожен четвертий учасник опитування - в порівнянні з попереднім тижнем цей показник незначно, але зріс.

Варто зазначити, що у травні Всеросійський центр вивчення громадської думки змінив методику вимірювання рейтингу довіри до президента Росії Володимира Путіна, після чого цей показник виріс з 30,5% до 72,3%.Соціологи стали по-іншому проводити соцопитування після того, як рейтинг Путіна впав до історичного мінімуму. У березні 2019 року соціологи повідомляли, що рівень довіри росіян до президента РФ Володимиру Путіну знизився до 32%.

Як повідомляв ONLINE.UА, радник з безпеки та оборони в команді Володимира Зеленського Іван Апаршин заявив, що не радить новообраному президенту вести прямі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним, а також намагатися домовитися про щось з проросійськими окупантами на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?