Соцмережа Twitter готує конкурента для Clubhouse
Категорія
Технології
Дата публікації

Соцмережа Twitter готує конкурента для Clubhouse

Соцмережа Twitter готує конкурента для Clubhouse
Джерело:  online.ua

Нещодавно іноземним журналістам стало відомо, що компанія Twitter вже почала тестувати свій новий сервіс Spaces. Варто звернути увагу на те, що це аудіоплатформа, яка стане новим потужним конкурентом соцмережі Clubhouse. За словами інсайдерів, до бета-тестування потрапили лише користувачі Android. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на видання  The Verge.

"Clubhouse поки доступна лише для користувачів iOS. Тож, можливо, це план Twitter залучити аудиторію користувачів Android", - йдеться в повідомленні.

Що цікаво, перші чутки про те, що компанія взялася за розробку платформу Spaces з'явилися ще в листопаді 2020 року. Проте наразі соцмережа зупинилася на етапі бета-тестування.

"Користувачі і Android можуть приєднатись до будь-якої кімнати і приєднатися до розмови у Spaces. Щоправда, функція особистого створення таких бесід поки що недоступна. Як розповіли в компанії, вона з'явиться найближчим часом і буде доступна для користувачів iOS і Android", - пише видання.

Не можна не згадати про те, що над схожим проєктом вже працюють у Facebook. Компанія нещодавно представила в Instagram функцію Live Room.  Її принцип роботи теж нагадує кімнати в Clubhouse.

"Опція покликана розширити перелік доступних форматів і проводити на платформі ток-шоу, інтерв’ю та багато іншого. Live Rooms надає можливості для заробітку на прямих трансляціях. Користувачі як і раніше зможуть купувати спеціальні значки для підтримки улюблених авторів, а також з’явиться можливість проведення акцій зі збору коштів і багато іншого", — розповідала нещодавно пресслужба Instagram.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що генеральний директор корпорації Тім Кук поділився деякими планами Apple на майбутнє. Серед іншого, він натякнув, що у цьому році з’явиться "абсолютно новий iPhone": усі подробиці можна знайти в нашому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?