Соцмережі обурив символ Росії в центрі Києва: те ж саме, що свастика
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі обурив символ Росії в центрі Києва: те ж саме, що свастика

Соцмережі обурив символ Росії в центрі Києва: те ж саме, що свастика
Джерело:  online.ua

Користувачів соцмережі обурила наявність в центрі Києва магазину "Імперський фарфор" з двоголовими орлами, які є символікою російського герба.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Дмитра Корчинського в Facebook.
"Це в Києві на початку вул. Горького. Два роки війни. Їх герби, їх товари, їх торгові марки. Скільки вони ще повинні вбити наших солдатів, щоб цього не було на наших вулицях?" - пише він.
Інші користувачі мережі також прокоментували таку символіку в центрі столиці.
"Ось так ось ці М ** ЗІ і продають все. Я не думаю, що це простий підприємець відкрив цю крамницю, 100% під крилом якогось депутатішкі, там і оренда, напевно, не слабка!?" - пише Олександр Горєв



"Бізнес і бізнесмени без сорому, без совісті, все їм мало, а хтось на війні життям ризикує", - написала Олена Золотухіна.

"Згідно із законом вони мають право працювати! Формально вони нічого не порушують. Якщо по-європейськи, це бити вікна, то власник так само має право захищатися, професійна охорона з хрускотом ламатиме щелепи фейсбук-патріотів. І знову ж матиме рацію згідно із законом. Де оголошення воєнного стану?" - пише Алекс Асташов.




Нагадаємо, Держдума готує законопроект "Про захист честі і гідності президента РФ", згідно з якою за образу президента Росії Володимира Путіна громадянам загрожуватиме кримінальна відповідальність і позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?