Соцмережі посміялися з "Макдональдса" для бойовиків ЛНР: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Соцмережі посміялися з "Макдональдса" для бойовиків ЛНР: опубліковані фото

Соцмережі посміялися з "Макдональдса" для бойовиків ЛНР: опубліковані фото

В окупованому Луганську в приміщенні, де до 2014 року перебував ресторан мережі McDonald`s, розпочало роботу нове підприємство громадського харчування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Ходзи.
Місцеві жителі повідомляють, що новий заклад працює в будівлі, в якій раніше був McDonald`s, але тепер це не McDonald`s, а MC. Фаст-фуд працює тільки в будні дні, а продукція така ж, як і в McDonald`s. Примітно, що назва на упаковці чизбургера написана українською мовою.





У мережі активно обговорюють відкриття оновленого McDonald's в окупованому Луганську.


Блогер

Антон Ходза

написав: "Недовго жителі Луганська протрималися без держдепівських гамбургерів і картоплі фрі. Таки відкрили знову Мак. Цікаво, звідки заготовки для продуктів йдуть - на складах залишилося, або з російського Мака везуть... так скоро і рок-н-рол слухати почнуть?".


Лазар Роман

: "Те почуття, коли в ЛНР з'являється Макдональдз, а в Тернополі немає".


Julia Pi

: "Як же вони на укрмові те написане споживають?"


Volodymyr Kostyliev:

"Ну тепер то заживуть. Батюшка освятив перед відкриттям, сподіваюся".




Компанія McDonald's оперативно відреагувала на ситуацію, заявивши, що не має відношення до закладу, який відкрився на окупованій території.




Нагадаємо, бойовики ДНР, після окупації Луганська, оголосили про заборону будь-якої діяльності, пов'язаної з фірмами Євросоюзу і США. Навесні 2014 року на будівлі McDonald`s в Луганську з'явилися оголошення, в яких господарям ресторану пропонувалося закрити його і припинити роботу. У іншому разі бойовики погрожували повним знищенням McDonald`s і обладнання.
Раніше повідомлялося, що бойовики ЛНР готові запросити на свято в Луганську, заплановане на 9 травня, російського співака Бориса Моїсеєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?