Соцмережі шокував цинізм дитячого омбудсмена Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі шокував цинізм дитячого омбудсмена Росії

Соцмережі шокував цинізм дитячого омбудсмена Росії
Джерело:  online.ua

Уповноважений з прав дитини при президенті РФ Павло Астахов заявив, що покусана тигром в барнаульскому зоопарку дівчина гідна премії Дарвіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter омбудсмена.
«Надто дорога розплата за зовсім "недитячі витівки". Дражнити тигра - це ризикувати Життям. Дурість і хуліганство. Премія Дарвіна плаче!» - написав він.
При цьому чиновник додав, що медики дають позитивний прогноз щодо одужання дівчинки: рани у школярки важкі, але, завдяки оперативній допомоги, не критичні.
Як стало відомо, увечері 10 квітня тигр з барнаульского зоопарку «Лісова казка» напав на 13-річну дівчинку, яка разом з подругою проникла всередину звіринця після його закриття.
За інформацією очевидців, дівчатка були п'яні, стукали по клітці, намагаючись привернути увагу звіра, після чого тигр Лотос схопив одну з них за ногу і розірвав м'язи на нозі у школярки.
Варто додати, що премія Дарвіна - це віртуальний "приз", який щорічно присуджується тим, хто помер або втратив здатність мати дітей найбільш дурним способом, очистивши, таким чином, генофонд людства.
Тим часом користувачі соцмереж були шоковані цинічним коментарем уповноваженого у справах дитини.
Зокрема, twitter-акаунт "Сталінгулаг" звинуватив Росію в тому, що вона оскотинилася, а яскравим підтвердженням тому стали слова Астахова.



Одним із найяскравіших коментарів стало твердження про те, що уповноважений з прав дітей захистив право тигра нападати на дівчаток.

Крім того, користувачі пригадали і відомий вислів, що його приписують радянському маршалу Жукову, який заявив про те, що солдатів не шкода - "баби ще народять".








Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше російський омбудсмен отримав "винагороду" за "діяльність, яка суперечить змісту та установкам роботи захисника прав дітей".

Источник: news.online.ua/737387/detskiy-ombudsmen-rossii-poplatilsya-za-slova-o-smorshchennyh-zhenshchinah-opublikovano-video/

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?