Союзник Путіна заговорив про Третю світову війну
Категорія
Світ
Дата публікації

Союзник Путіна заговорив про Третю світову війну

Союзник Путіна заговорив про Третю світову війну

Союзник російського лідера Володимира Путіна президент Сирії Башар Асад

 заявив, що запах Третьої світової війни, яка має військову, терористичну і політичну складову, вже відчувається в повітрі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.


"Що стосується Третьої світової війни. Цей термін часто використовується - особливо після недавньої ескалації, що стосується ситуації в Сирії. На сьогоднішній день ми спостерігаємо ситуацію, схожу на холодну війну в стадії розвитку. Це щось, що з'явилося зовсім недавно, тому що я думаю, що Захід, і особливо США, не зупинили Холодну війну навіть після розпаду СРСР", - сказав Асад в інтерв'ю російському виданню.


За його словами, США намагаються не дозволити Росії підтримувати Сирію на політичній і міжнародній арені.


"Є багато політичних сцен в цьому процесі, і Сирія - одна з найбільш важливих. Ми бачимо ескалацію конфлікту, але головна мета - зберегти американську гегемонію над світом, не дозволити нікому бути партнером на політичній або міжнародній арені, будь то Росія чи навіть їх союзники на Заході. Тому цей запах війни, яку ви описали як Третю світову війну, відчувається в повітрі, але це ще не пряме військове зіткнення. Хоча воно має військову, терористичну і політичну складову. Тому ви маєте рацію в своєму відчутті, але Сирія є лише частиною цієї війни", - зазначив сирійський президент.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Асад не зумисне прирівняв Росію до терористичної організації Хезболла, поставивши їх в один ряд

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?