Спалити Ferrari й підірвати TikTok: GOVOR представляє новий кліп
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Спалити Ferrari й підірвати TikTok: GOVOR представляє новий кліп

Спалити Ferrari й підірвати TikTok: GOVOR представляє новий кліп
Джерело:  online.ua

R'n'b-виконавець, блогер та засновник GOVOR Production Дмитро GOVOR випустив довгоочікуваний кліп спільно з новими артистами свого продюсерського центру — тіктокерами із загальною аудиторією понад 5 млн підписників — Peleh і Val4a. Запальний трек співаків отримав назву "Ferrari".

Джерело: Ютуб-канал Govor Production

GOVOR представив новий кліп на трек "Ferrari" спільно з Peleh и Val4a

Ні для кого не секрет, що соціальні мережі стали невід'ємною частиною нашого життя, яка сприє розвитку молодих незалежних артистів із своїм унікальним баченням світу. Ба більше, навіть музична ніша наповнюється хітами, які набувають популярності саме завдяки TikTok та Instagram.

GOVOR, який відомий шанувальникам своїми смисловими і серйозними текстами, а також запальними латиноамериканськими піснями, вирішив не ігнорувати тренди та запустити новий проєкт, який підірве TikTok. У колаборації з Peleh і Val4a, артист створив потужний трек "Ferrari", який повністю орієнтуваний на tiktok-аудиторію.

"Ми довго думали над ідеєю кліпу, було багато різних думок і сценаріїв, але точно було одне - ми хочемо створити справжнє шоу... Нашим завданням, як завжди, була якість, а вже потім ми оцінювали всі інші моменти підготовки. Кліп був знятий командою GOVOR Production за одну добу із залученням величезної кількості танцюристів, масовки і підрядників, але ми впоралися зі своїм завданням!", — прокоментував свою нову відеороботу сам GOVOR.

Варто звернути увагу на те, що "Ferrari" — це новий спільний проєкт "GOVOR Peleh Val4a", який об'єднав в собі сучасний біт, незабутні текст й емоції, які здатні запалити кожного слухача!

Зйомки кліпу пройшли яскраво та весело — епізодичну роль у новій відеороботі зіграв популярний український блогер @arlen.boss, а роль головної героїні дісталася блогерці і телерадіоведучій @santaviktoria. Трек миттєво розлетівся в TikTok.

Зазначимо, що пісня доступна на всіх цифрових майданчиках, а кліп стрімко набирає перегляди на YouTube. Не забудьте поділитися своїми враженнями від колаборації GOVOR, Peleh та Val4a у коментарях!

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?