Спалює сітківку ока: бойовики на Донбасі застосовують нову зброю проти снайперів ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Спалює сітківку ока: бойовики на Донбасі застосовують нову зброю проти снайперів ЗСУ

Спалює сітківку ока: бойовики на Донбасі застосовують нову зброю проти снайперів ЗСУ
Джерело:  online.ua

Бойовики застосовують нову технологію на Донбасі з виявлення снайперів ЗСУ. У цьому їм допомагає російська антиснайперська система з індикатором "Луч 1-М".

Про нову лазерну систему бойовиків повідомили волонтери фонду "Повернись живим" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Повідомляється, що нова російська зброя, яку бойовики застосовують проти українських снайперів на Донбасі, вже знищила приціл Bushnell Elite Tactical 6-24x50, який використовували снайпери однієї з механізованих бригад ЗСУ в Луганській області. Волонтери відзначили, що російська антиснайперська система не тільки ушкоджує лінзу прицілу, а й спалює сітківку ока снайпера в радіусі до 2 км.

"У момент, коли російський прилад бив по Bushnell, наш снайпер не дивився в приціл. Це врятувало його. Коли аналогічна ситуація трапилася в минулий раз, військовий зміг відновити зір лише на 30%. Природно, після такого поранення про службу на посаді снайпера не може бути й мови",- підкреслили волонтери.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Гончарівському військовому полігоні пройшли успішні випробування нової потужної зброї українського виробництва- протитанкового ракетного комплексу "Бар'єр" із збільшеною кількістю ракет на пусковій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?