Спалюють: бойовик Стрєлков зробив гучне зізнання про військових Путіна
Категорія
Події
Дата публікації

Спалюють: бойовик Стрєлков зробив гучне зізнання про військових Путіна

Спалюють: бойовик Стрєлков зробив гучне зізнання про військових Путіна
Джерело:  online.ua

У Сирії фіксується мало втрат військових президента Росії  Володимира Путіна, оскільки загиблих спалюють.


Про це заявив російський диверсант, колишній ватажок бойовиків угруповання ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на аккаунт диверсанта ВКонтакте.


Читайте також: Великі втрати і дезертирство: Стрєлков розбурхав мережу правдою про ДНР


"Велику частину допоміжних операцій в Сирії здійснюють не кадрові військові, а найманці з ПВК. За наявними даними, тепер тим, хто вступає в ПВК, перед відправкою до Сирії включають в контракт пункт, в якому найманець, в разі загибелі, заздалегідь погоджується на кремацію тіла прямо на місці. "немає тіла - немає справи", - написав Гіркін. - Це недавнє нововведення, раніше такого в контрактах не було".


"Що сказати? Такого цинізму, мабуть, в нашій країні ще не було ніколи. Втім, в суспільстві, де абсолютно все оцінюється у вигляді цифр рахунку на кредитній карті - будь-яке "дно" рано чи пізно буде "пробито", - додав диверсант.



У соцмережах прокоментували заяву Стрєлкова. Так, журналіст Юрій Бутусов написав: "Які дивні подробиці військових операцій РФ з часом стають надбанням гласності! Виявляється, інформація про мобільні крематорії для утилізації знищених російських найманців - це зовсім не пропаганда і не слух. Треба ж. Я думав, що все-таки це якесь перебільшення, ну адже 21-е століття, все-таки... Але офіцер ФСБ Ігор Стрєлков-Гіркін, розв'язав війну на Донбасі, колишній "міністр оборони ДНР", зрозуміло, про порядки в російській армії і спецслужбах обізнаний цілком точно. Адже сам Гіркін також командував зібраним з найманців загоном ФСБ "Крим", і знає про всі нюанси контрактів російських ПВК - приватних військових компаній. Гіркін написав про Сирію - але якщо контракти на спалювання тіл убитих найманців діють в Сирії, то можна припустити, що і під час війни в Україні правила діють ті ж самі".


Борис Лисий: "Дожили, називається, на старості років. Найголовніше і найвірогідніше джерело про реальний стан справ в армії РФ - Гіркін, власною персоною".



Igor Volusunov: "І це там де хресні ходи за будь-що, де мощі святих та інша х**ня?".


Андрій Кавун: "Ох, чую, скоро наздожене його серцевий напад".


Василь Рудницький: "Радий за них, хоч гниль самі на добрива перероблять".


Іван Іванченко: "Так, ось така зараз ціна життя і честі росіянина! (Близько нуля)".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Ігор Стрєлков-Гіркін розповів про своє бачення вирішення конфлікту на Донбасі і викликав бурю глузувань в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?