Спецпідрозділ Kraken знищив вежу спостереження під Брянськом
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецпідрозділ Kraken знищив вежу спостереження під Брянськом

Спецпідрозділ Kraken знищив вежу спостереження під Брянськом
Джерело:  online.ua

У неділю, 5 березня, у Брянській області Російської Федерації дрон знищив автономну вежу спостереження.

Джерело: спецпідрозділ Kraken

ЗСУ знищили вежу спостереження

Спеціалізована група Kraken, яка є частиною розвідувально-диверсійного підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України, здійснила операцію зі знищення автономної вежі спостереження "Гренадер" у Брянській області за допомогою безпілотного літального апарату-камікадзе.

Силами розвідки спецпідрозділу «KRAKEN» за допомогою дрона-камікадзе знищено автономну вежу спостереження "Гренадер" у Брянській області, - говориться в повідомлені.

Провокація РФ у Брянській області

2 березня російські пропагандистські ЗМІ та блогери одночасно почали повідомляти про проникнення "українських ДРГ" до Брянської області РФ, що межує з Чернігівською областю. Раніше ЗСУ попереджали про підготовку провокацій на північному кордоні України.

Російські ЗМІ поширюють фейки про нібито групу "українських диверсантів", яка проникла у два села та взяла у заручники людей. На боротьбу з "ДРГ" нібито відправили Росгвардію.

Бійці російського добровольчого корпусу взяли на себе відповідальність за нібито проникнення ДРГ на територію Брянської області в РФ з метою надихнути жителів регіону на збройний спротив злочинному кремлівському режиму, що розв’язав ганебну війну проти України.

Ну що, друзі, ось і сталося. Російський добровольчий корпус перейшов державний кордон Російської Федерації. Ми не воюємо з цивільними, не вбиваємо беззбройних. Тепер прийшов час звичайних громадян Росії зрозуміти, що вони не раби. Піднімайте бунт, бийтеся, — йдеться у відеозверненні одного з військових РДК.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?