Спецпризначенці ВСУ відпрацювали десантування в Європі: відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Спецпризначенці ВСУ відпрацювали десантування в Європі: відео

Спецпризначенці ВСУ відпрацювали десантування в Європі: відео
Джерело:  Голос Америки

Українські військові успішно провели маневри разом з підрозділами НАТО. Близько 1400 спецпризначенців з 10-ти країн взяли участь у навчаннях Trojan Footprint 2019, які нещодавно проводилися на території Болгарії, Угорщини та Румунії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Головною метою навчань було відпрацювання навиків синхронного проведення військових завдань в повітрі, на суші і на морі. Представники української ССО (Служби спеціальних операцій) разом з військовими США та Болгарії тренували безпарашутне десантування для захоплення цілі.

Участь в цих навчаннях дозволило українським спецпризначенцям інтегруватися в регіональну взаємодію з союзниками НАТО та іншими партнерами альянсу.

«Тренування з нашими партнерами в НАТО – дуже хороший досвід. Це дає нам можливість співпрацювати з тактики і логістики. Можливо, кращий досвід під час тренувань - налагодження відносин», – розповів журналістам один з українських військових.

Кілька днів тому, 24 липня, на півночі і сході України почалися масштабні двосторонні командно-штабні навчання. Військові будуть відпрацьовувати різні варіанти операцій, удосконалювати управлінську діяльність керівного складу Сухопутних та Повітряних сил ЗСУ.

Нагадаємо, що вчора стало відомо про те, що з 1 серпня підрозділи Нацгвардії патрулюватимуть українські міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?