Спецслужби Путіна "пояснили" спробу захоплення українського катера
Категорія
Світ
Дата публікації

Спецслужби Путіна "пояснили" спробу захоплення українського катера

Спецслужби Путіна "пояснили" спробу захоплення українського катера
Джерело:  РІА Новини

У Федеральній службі безпеки Росії прокоментували спробу російського корабля захопити український рятувальний катер біля берегів окупованого Криму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське видання РИА Новости.

У ФСБ РФ стверджують, що український катер наблизився до "державного кордону Росії" і "проводив фото і відеозйомку" російських кораблів, які знаходилися поблизу анексованого Криму. На зустріч українському катеру висунулися російські прикордонники, які встановили зв'язок з капітаном судна.

Читайте також: Не смішіть мій скотовоз: затонулий російський корабель висміяли яскравою фотожабою

"Капітан катера заявив, що знаходиться в територіальних водах України і вже йде в порт Скадовськ в Херсонську область. При цьому примусово катер не зупиняли, застосування зброї прикордонним сторожовим катером не провадилося", - заявили в ФСБ РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що капітан російського розвідувального катеру "Лиман", затонулого в Чорному морі біля Туреччини внаслідок зіткнення із румунським вантажним судном "Ашот", під час аварії перебував у нетверезому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?