Спікер Палати представників США різко відповів на питання російського пропагандиста — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Спікер Палати представників США різко відповів на питання російського пропагандиста — відео

Спікер Палати представників США різко відповів на питання російського пропагандиста — відео
Джерело:  online.ua

Спікер Палати представників Кевін Маккарті заявив, що Росія має покинути Україну, розкритикувавши вторгнення у відповідь на питання російського пропагандиста.

Джерело: CNN

Маккарті запевнив у підтримці допомоги Україні

Під час візиту в Маккарті в Ізраїль, російський пропагандист ресурсу «РИА Новости» запитав спікера, чи зміниться позиція США щодо надсилання поставок і допомоги Україні, і натякнув, що Маккарті не підтримує Україну.

Він сказав, що я не підтримую допомогу Україні? Ні, я голосував за допомогу Україні. Я підтримую допомогу Україні. Я не підтримую те, що ваша країна зробила з Україною. Вони також не підтримують ваші вбивстві дітей. І ми продовжимо підтримувати Україну, тому що решта світу бачить це таким, яким воно є, - сказав він.

Позиція Маккарті щодо допомоги Україні

Як тільки Маккарті став спікером, то заявив, що Україна не отримувати "безлімітний чек" допомоги, проте з того часу він наполягав, що як спікер він підтримуватиме зусилля США проти Росії, навіть якщо він працює над забезпеченням контролю за грошима американських платників податків.

У березні президент Володимир Зеленський запросив республіканця Кевіна Маккарті відвідати Україну, щоб на власні очі побачити війну. Запрошення послідувало після зинувачень Маккарті, що Україні отримує "безлімітний чек" допомоги.

Я думаю, що спікер Маккарті ніколи не відвідував Київ чи Україну, і я думаю, що це допомогло б йому в його позиції… Коли демократи та республіканці приходять до нас, вони бачать коріння постачань — кожен снаряд, кожен патрон, кожен долар, – сказав президент.

Проте Маккарті сказав, що не планує відвідати Україну, тому що рішення про допомогу можна ухвалювати і без цього.

Я продовжуватиму отримувати розвіддані та інші повідомлення, але мені не потрібно їхати в Україну чи Київ, щоб побачити це. І моя позиція завжди полягала в тому, що я не буду виписувати безлімітний чек ні на що, – сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?